ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Το λουκάνικο τύπου country (χωριάτικο), γίνεται με χονδροκομμένο κιμά από εκλεκτά κρέατα με φρέσκο πράσο και κρεμμύδι, δεμένα με φρεσκοκομμένο βασιλικό, ρίγανη, πιπέρι και άλλα αρωματικά βότανα. Η απουσία σε πρόσθετα ενισχυτικά γεύσης ή άλλα υποκατάστατα και η κάπνιση με φυσικό ξύλο κέδρου και οξιάς είναι το μυστικό της πετυχημένης αυτής συνταγής.

Το τελικό προϊόν είναι ένα μοναδικό έδεσμα που μπορεί να σερβιριστεί μόνο του σαν μερίδα ή να συμπληρώσει κάτι άλλο, αφήνοντας όμως πάντα την σφραγίδα του στο τραπέζι. Υπάρχει η δυνατότητα να διαφοροποιηθεί η γεύση του ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Από πολύ καυτερό και πικάντικο, κατάλληλο για μεζές, έως πολύ ελαφρύ για όσους επιθυμούν την κλασσική συνταγή.

ΚΛΑΣΣΙΚΟ
ΚΛΑΣΣΙΚΟ
Η κλασσική συνταγή με πράσο, ρίγανη, βασιλικό και άλλα αρωματικά βότανα και μπαχαρικά, που έκανε το Τρικαλινό λουκάνικο γνωστό σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

ΑΝΑΜΙΚΤΟ
ΑΝΑΜΙΚΤΟ
Η ίδια Τρικαλινή συνταγή με το ΚΛΑΣΣΙΚΟ, με κρέας μοσχαρίσιο και χοιρινό σε ίση αναλογία.

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
Το αγαπημένο σας Τρικαλινό με προσθήκη επιπλέον μπαχαρικών που του προσδίδουν μια πιο πικάντικη και καυτερή γεύση.

ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ
ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ
Συνταγή από την Μακεδονία με χοιρινό κρέας, κρεμμύδι και σκόρδο. Πικάντικο έδεσμα με ιδιαίτερη γεύση που έχει αγαπηθεί σε πολλά μέρη της χώρας μας. Κατόπιν παραγγελίας διατίθεται και με μοσχαρίσιο κρέας.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Ξεχωριστό έδεσμα με κρέας από κοτόπουλο. Ανάλαφρη γεύση και χαμηλά λιπαρά.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
Κρέας χοιρινό με βότανα της μεσογείου που δίνουν μια πολύ ελαφριά αλλά ιδιαίτερη καλοκαιρινή γεύση.
Με θυμάρι και μάραθο που χρησιμοποιούνται σε πολλές περιοχές της μεσογείου, από την Ιταλία και την Ισπανία μέχρι τις πανέμορφες Κυκλάδες μας.

Λεπτομέρειες προϊόντων

Αναξαγόρα 9 - Αγία Μονή 421 00 Τρίκαλα - Τηλ:+30 2431 028042 Fax:+30 2431 023477
E-mail: zafeiriadis@zafeiriadis.gr
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ
Web design & Seo by Marinet Ltd